Odstraňování žvýkaček

Odhaduje se, že na našich chodnících je neuváženě poházeno 3,5 miliardy kusů žvýkaček. Tradiční metody likvidace často působí nepříjemnosti zákazníkům a poškozují čištěný povrch. Jsou rovněž pomalé a neúčinné.
V současné době, kdy je kombinována suchá pára s vhodným ekologicky příznivým čisticím prostředkem, je možno žvýkačku odstranit rychle a beze zbytku, přičemž zůstane jen vlhký povrch, který se za chviličku odpaří.

Postup při odstraňování žvýkaček

Kombinace účinku suché páry se speciální ekologicky rozložitelnou přísadou. Žvýkačka je odstraněna beze zbytku a zůstane jen vlhký povrch, který se během chvíle odpaří.

  • Žvýkačka se zahřeje párou při teplotě přibližně 175 °C a tlaku páry nejméně 6 barů.
  • Pára je při uvolňování z čisticí hlavice napouštěna vhodným biologicky rozložitelným čisticím prostředkem.
  • To zbaví žvýkačku lepkavosti a současně rozpustí.

Tento postup je vhodný pro podlahy, koberce, čalounění a vstupní rohože v interiérech. Stejně tak je použitelný pro vnější povrchy, jako například chodníky, beton a přírodní kámen.
Kromě toho by byl příslušný stroj k dispozici pro jiné obtížné úkoly, které je rovněž možno provést rychle s minimálním použitím chemikálií nebo čisticích prostředků, při úspoře času a peněz a ochraně životního prostředí.

Výhody technologie suchou párou

  • Možnost využití na všechny typy povrchů bez jejich poškození
  • Nízká spotřeba vody
  • Snadná obsluha
  • Kompaktní, snadno přemístitelné
Start Typing
Předvolby ochrany osobních údajů

Když navštívíte naši webovou stránku, může prostřednictvím vašeho prohlížeče ukládat informace z konkrétních služeb, obvykle ve formě souborů cookie. Zde můžete změnit své předvolby ochrany osobních údajů. Stojí za zmínku, že blokování některých typů souborů cookie může ovlivnit vaši zkušenost s naším webem a službami, které jsme schopni nabídnout.

Naše webové stránky používají soubory cookie, zejména ze služeb třetích stran. Definujte své předvolby ochrany osobních údajů a/nebo souhlasíte s naším používáním souborů cookie.